PON-PET: 08h – 20h SUBOTA: 08h – 18h NEDELJOM: ne radi

Poštovani posetioci, obaveštavamo vas da će TPC Banjica ponovo biti otvoren od 08.05.2020. godine (petak) i radiće po uobičajenom radnom vremenu.

Dobrodošli! UPRAVA TPC BANJICA

TREFOLINO

Detaljnije informacije
Adresa: Paunova 24
TREFOLINO 0 5 0

Prosek od 0 Ocene

Vaša ocena

IME ZA DOBRU ZABAVU

Vrsta firme:
doo
Kategorija:
Informacije o ustanovi
Kompanija Tref line d.o.o posluje od 2003. godine i jedan je od lidera u uvozu i distribuciji kvalitetnih igračaka. U veleprodajnom prostoru od 3000 m2 nudimo veliki asortiman igračaka, školskog pribora, kancelarijskog materijala, papirne galanterije, galerijskog-gift programa i knjiga.
Počeli smo kao veleprodaja a danas Tref line ima razvijenu sopstvenu maloprodajnu mrežu Trefolino. Do sada su otvorena 22 maloprodajna objekta i to u najvećim gradovima u Srbiji: Beogradu, Novom Sadu, Nišu, Kragujevcu, Kruševcu, Leskovcu, Pančevu, Smederevu, Valjevu i Požarevcu a u planu je i stalno širenje maloprodajne mreže.
U Trefolino prodajnim objektima posebna pažnja usmerena je na detalje koji čine da kupovina bude što ugodnija. Nudimo veliki izbor igračaka, školskog pribora, bebi opreme, dečje garderobe... Zastupamo kompanije poput: Mondo, Maisto, Play Go, Cobi, Quercetti, Clementoni, Multiprint, Nuvita, Globber, 4M, Eastcolight, Keenway, Toy Major, Winner Toys, Fun Time, New Ray, Hanzawa, Intex, Teddy toy, Aurora, John Adams i mnoge druge.
Trefolino svake godine svojim kupcima predstavlja najnovije svetske hitove iz industrije dečijih igračaka. Naš poslovni cilj je da inspirišemo naše najmlađe raznolikim asortimanom i time doprinesemo njihovom pravilnom rastu, razvoju, kreativnosti i maštovitosti.
Cilj nam je da opravdamo ukazano poverenje i da zajedno sa decom i mi rastemo.
Trefolino, Ime za dobru zabavu.
  • Broj lokala:
  • 38,42,43,44
  • Sprat:
  • Prizemlje